Gør det selv med et råt udtryk

Gør det selv projekter har altid været populært i Danmark. Det både være store og små projekter.  Det at selv deltage i renoveringen af hjemmet kan være en sjov og udfordrende oplevelse for den gængse forbruger, som ikke er håndværksuddannet. Men der er masser af hjælp og inspiration at hente på nettet, så hvis hænderne er skruet rigtigt på, er det en leg at renovere hjemmet, om det så er et stort eller lille projekt. Og med de stigende priser på byggematerialer, er det værd at tage besparelsen af arbejdskraften i betragtning, selvom det kommer til at koste dig i din tid. 

Byggematerialer – et virvar af muligheder 

Selvfølgelig kan det være svært for dig som forbruger at vide hvilke byggematerialer der skal anvendes og hvornår de skal anvendes. Udvalget er stort og anvendelsesmulighederne mange, skulle de alle gennemgås ville resultatet blive en ret lang roman. Men lad os kigge nærmere på obs plader og de forskellige anvendelsesmuligheder. 

Obs pladers standard og anvendelsesmuligheder 

Obs plader er produceret af træspåner, lim og voks. Produktet er et ensartet plade produkt med mange anvendelsesmuligheder. Obs pladerne er produceret efter visse standarder, for at de forsvarligt kan anvendes i byggeri. Disse standarder har betydning for hvad du forsvarligt kan anvende obs pladerne til. Derfor skal du sørge for at købe den rigtige standard, alt efter hvad du ønsker at bruge obs pladerne til. Der er forskel på om du bruger obs pladerne til genopbygning af for eksempel vægge, eller om du bruger dem som en del af det endelige design og udtryk. 

Brug obs plader som en del af bolig designet

Det bliver mere og mere populært at kombinere de rene linjer med et råt udtryk. I stedet for ensartede vægge giver kombinationen af de rene linjer og for eksempel obs plader et råt look til rummet. Det rå look kan opnås ved at kombinere de rå ubehandlede obs plader på flere måder. Du kan enten vælge at have de ubehandlede obs plader på en af væggene i rummet, så rummet i sig selv fremstår råt. Hvis du ønsker at tilføre rummet elementer af det rå look, kan dette gøres ved at bygge elementer ud af obs plader. Her er dine muligheder nærmest uendelig, for hvad du kan skabe. Om det er hylder, skab eller andet, så er det kun din fantasi og dine evner der sætter grænser.

Skriv en kommentar